Kwetsbare situatie? Bel de Telefonische Advisering JGZ: 050 367 49 91
of WhatsApp naar 06 52 57 92 53
26 januari

Netwerkbijeenkomst Kansrijke Start Groningen, thema: Nu Niet Zwanger

Ben jij professional in het medisch en/of sociaal domein? Ga jij en/of je team het gesprek aan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie? Of wil je weten hoe jullie dit gesprek kunnen aangaan? Tijdens de netwerkbijeenkomst van Kansrijke Start Groningen, staat naast elkaar ontmoeten dit keer de interventie ‘Nu Niet Zwanger’ centraal. 

Donderdag 26 januari 2023 nodigen wij jullie, professionals, managers en bestuurders, uit voor een eerste netwerkbijeenkomst. Een moment om kennis te maken met elkaar en met de interventie Nu Niet Zwanger.

Tijdens een korte workshop bespreken we wat het programma Nu Niet Zwanger beoogt, wat het belang is om een open en eerlijk gesprek aan te gaan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie en wat het belang is van samenwerking voor mensen in een kwetsbare situatie. Zodat mensen in een kwetsbare situatie de regie kunnen nemen in wanneer zij wel of niet een kind willen. Ook wordt informatie gegeven over de geaccrediteerde training die concrete handvatten geeft om een open en eerlijk gesprek aan te gaan.

Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Datum: Donderdag 26 januari 2023
Locatie: Groningen, Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT Groningen

Programma: 
15:30 uur Inloop
16:00 - 17:00 uur Workshop
va. 17:00 uur Borrel

Bekijk alle agenda-items
Terug naar overzicht