Drukbezochte Netwerkbijeenkomst Kansrijke Start Groningen
17-02-2023

Drukbezochte Netwerkbijeenkomst Kansrijke Start Groningen

26 januari j.l. was de eerste netwerkbijeenkomst van Kansrijke Start Groningen met als thema: Nu Niet Zwanger (NNZ). 50 enthousiaste professionals uit het medische en sociale domein hebben kennis gemaakt met elkaar en met de interventie NNZ.

Het team van NNZ heeft een interactieve workshop verzorgd met onder andere: ‘over de streep’ en een indrukwekkend verhaal van iemand die zelf NNZ heeft ervaren. Het belang van NNZ is voor iedereen helder geworden, iedereen moet immers zelf kunnen kiezen om nu wel of niet zwanger te (kunnen) worden. Meer over NNZ

Tijdens deze middag hebben de professionals handvatten gekregen om het gesprek aan te gaan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie en zijn zij ook met elkaar in gesprek gegaan over deze thema’s. Ondanks dat het een groep was waarvan de meesten elkaar niet kenden, kwamen er open en waardevolle gesprekken op gang.

Na de workshop was er tijd om elkaar te ontmoeten en is de middag samen afgesloten met een drankje. Hopelijk tot de volgende netwerkbijeenkomst van Kansrijke Start Groningen!

Bekijk alle nieuws-items
Terug naar overzicht