10 maart

Symposium Geboortezorg

Vrijdag 10 maart 2023 organiseert het consortium ZeGNN in samenwerking met ROS Friesland, Proscoop, Zorgadvies Groningen en AVAG voor het 10e jaar op rij een symposium rondom geboortezorg. Dit symposium is bedoeld voor alle professionals werkzaam in of betrokken bij de geboortezorgketen in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het thema van deze lustrumeditie is “Geboortezorg is teamsport”. Deze Friese editie wordt in samenwerking met Dokterszorg Friesland georganiseerd.

Datum: 10 maart 2023
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur (vanaf 09:00 uur ontvangst)
Locatie: Van der Valk Hotel, Leeuwarden of online
Doelgroep: Verloskundigen, gynaecologen, kraamzorg, verloskundig actieve huisartsen, kinderartsen, JGZ verpleegkundigen, JGZ artsen, 3e /4e jaar studenten AVAG
Organisatie: Dokterszorg Friesland in opdracht van ROS Friesland, Zorgadvies Groningen, Proscoop, Consortium ZeGNN en de AVAG

De volgende thema's worden besproken:

  • Hoe kan je goed samenwerken in een netwerkorganisatie?
  • Bereik je als geboortezorgteam (VSV) meer dan als individuele zorgverlener?
  • Wat doet de arbeidsmarktproblematiek met jou als geboortezorgprofessional nu en in de nabije toekomst? En wat kun je als VSV hierin gezamenlijk doen?
  • Hoe om te gaan met casuïstiek die je persoonlijk raakt en hoe kan je hierin samen optrekken met je collega’s?
  • Hoe kan de Jeugdgezondheidszorg hun rol optimaal pakken in de geboortezorgketen en wat zijn uitdagingen hierbij?

Het symposium vindt plaats in het Van der Valk Hotel te Drachten. Na afloop kunt u nog even napraten met uw collega’s met iets lekkers. Het aantal tickets voor de congreszaal is maximaal 70. Ook kunt u online deelnemen. 

Aanmelden kan via de website van ROS Friesland. Zie voor meer informatie de bijlage. 

Bekijk alle agenda-items
Terug naar overzicht