05-06-2023

Werk mee: Samenwerkstudie van project DOEN!

Heb je in je werk binnen de gemeente Groningen contact met cliënten of patiënten? Werk dan mee aan de Samenwerkstudie van samenwerkingsproject DOEN!. De onderzoekers zijn benieuwd of en hoe je samenwerkt met andere zorgaanbieders en hoe dit contact verloopt. Het invullen duurt 10 minuten.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan.

Samenwerken rondom kwetsbare cliënten: hoe kan het beter?  
Het is bekend dat samenwerking en de zorg voor cliënten en patiënten in een kwetsbare situatie beter kan. Heeft iemand de regie? Wie is de beste persoon of organisatie voor regie? Wie is nu de spin in het web? Waar zijn korte lijnen en waar ontbreekt juist de samenwerking? Dit wil het projectteam van DOEN! onderzoeken met de Samenwerkstudie.
  
Gegevens worden anoniem verwerkt 
Om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen word je in de vragenlijst gevraagd om de namen in te vullen van de personen waarmee je samenwerkt. Het is belangrijk om te weten dat deze namen niet bekendgemaakt worden en anoniem blijven. Alleen de onderzoekers kunnen de namen zien om analyses te maken.  

Over DOEN! 
Samenwerkingsproject DOEN! is gericht op het verbeteren van de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking of een psychische kwetsbaarheid in de gemeente Groningen die vragen hebben op het gebied van seksualiteit, anticonceptie, kinderwens, (onbedoelde) zwangerschap of ouderschap.   

Jouw input is belangrijk 
Jij bent als professional van onschatbare waarde om het samenwerken zoals we dat NU doen in de gemeente Groningen in kaart te brengen.

Bekijk alle nieuws-items
Terug naar overzicht