De best mogelijke start voor ieder kind. En de kans op een goede toekomst. Dat is het doel
van Kansrijke Start Groningen. Maar, wat kun jij als zorgprofessional daarin betekenen? In deze mail vertellen we wat je kunt doen en presenteren we onze nieuwe website

Kwetsbare situatie? Deze 5 stappen kun je ondernemen.

Signaleer je een (aanstaande) moeder en/of ouder(s) in een kwetsbare situatie? Deze 5 stappen kun je ondernemen om een bijdrage te leveren aan de eerste 1000 dagen van een kind:

  1. Raadpleeg het Zorgpad vroegsignalering. Bekijk het Zorgpad vroegsignalering.
  2. Neem de ALPHA-NL vragenlijst door met de ouder(s). Download de vragenlijst.
  3. Bel de Telefonische Advisering JGZ: 050 367 4991 of WhatsApp 06 52 57 92 53. Contact.
  4. Raadpleeg de interactieve Zorgpaden. Ga naar de Zorgpaden.
  5. Neem deel aan het Multidisciplinair Overleg in de Ziekenhuizen. Ga naar het MDO.

Nieuwe website, wat heb jij eraan?

Als partner van Kansrijke Start Groningen werken we samen, om ervoor te zorgen dat elk kind in Groningen gezond en veilig kan opgroeien. Een onderdeel daarvan is het verbinden, informeren en faciliteren van zorgprofessionals met een sociale en medische achtergrond. De nieuwe website van Kansrijke Start Groningen helpt daarbij. 

Op de nieuwe website vind je: 

Hebben we een initiatief gemist? Meld deze alsnog aan! Ga direct naar de initiatieven en meld een nieuw initiatief. We hopen je zo voor nu en in de toekomst optimaal te kunnen informeren, zodat we allemaal kunnen bijdragen aan een goede start voor ieder kind in Groningen. Ben je er klaar voor? Ga dan nu door naar start! → https://www.kansrijkestartgroningen.nl/.

P.S. Je ontvangt deze mail omdat je partner/een relatie bent van de coalitie Kansrijke Start Groningen. Wil je geen mails meer ontvangen? Dan kun je je via onderstaande link uitschrijven.