Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Kansrijke Start Groningen, thema: Nu Niet Zwanger

Ben jij professional in het medisch en/of sociaal domein? Ga jij en/of je team het gesprek aan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie? Of wil je weten hoe jullie dit gesprek kunnen aangaan?

Tijdens de netwerkbijeenkomst van Kansrijke Start Groningen staat, naast elkaar ontmoeten, dit keer de interventie ‘Nu Niet Zwanger’ centraal. Meld je aan via het formulier op onze website.

Kennismaken en kennis opdoen tijdens workshop

Donderdag 26 januari 2023 nodigen we jullie, professionals, managers en bestuurders, uit voor een eerste netwerkbijeenkomst. Een moment om kennis te maken met elkaar en met de interventie Nu Niet Zwanger.

Tijdens een korte workshop bespreken we wat het programma Nu Niet Zwanger beoogt, wat het belang is om een open en eerlijk gesprek aan te gaan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie. En wat het belang is van samenwerking voor mensen in een kwetsbare situatie, zodat zij de regie kunnen nemen in wanneer zij wel of niet een kind willen. Ook wordt informatie gegeven over de geaccrediteerde training die concrete handvatten geeft om een open en eerlijk gesprek aan te gaan.

Datum: Donderdag 26 januari 2023
Locatie: Groningen, Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT Groningen

Programma: 
15:30 uur Inloop
16:00 - 17:00 uur Workshop
va. 17:00 uur Borrel

Ja, ik meld mij direct aan.

Deze mail doorsturen naar collega's? Graag!

Wil je je aanmelden voor onze driemaandelijkse nieuwsbrief? Ga dan naar de website